ανακοινώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΔΡΑΣΗ: ”ΚΑΝΤΟ ΑΓΑΠΗ”

0
Ο όμιλος Επιχειρήσεων ΣΕΦΑΡ ΣΠΕ-ΣΥΦΑΡΤ Α.Ε. σε συνεργασία με τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους Τριχωνίδας, Αιτωλοακαρνανίας και Άρτας, ξεκίνησε φέτος τα Χριστούγεννα την δράση ”ΚΑΝΤΟ ΑΓΑΠΗ”, προκειμένου να στηρίξει το σπουδαίο έργο ιδρυμάτων της ευρύτερης περιοχής.
Κατά τη διάρκεια της δράσης τα φαρμακεία της περιοχής πωλούσαν τα κρεμοσάπουνα με τις Χριστουγεννιάτικες φιγούρες, συγκεντρώνοντας έτσι σημαντικά έσοδα για την ενίσχυση των σκοπών των ιδρυμάτων.
Στις 3-2-2021 ο πρόεδρος του Ομίλου Επιχειρήσεων ΣΕΦΑΡ ΣΠΕ- ΣΥΦΑΡΤ Α.Ε. κ. Σιάσος Γεώργιος, παρέδωσε στον κ. Γιαννόπουλο Ελευθέριο, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ”ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ” και στην κ. Σωφρονίου Θεοδώρα, Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ”ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ” την επιταγή ενός σεβαστού χρηματικού ποσού.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον Όμιλο Επιχειρήσεων ΣΕΦΑΡ ΣΠΕ – ΣΥΦΑΡΤ Α.Ε. και τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους Τριχωνίδας, Αιτωλοακαρνανίας και Άρτας για την υλοποίηση της αξιέπαινης πρωτοβουλίας τους.
Επίσης ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους τους συμπολίτες μας, οι οποίοι έδειξαν τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων το κοινωνικό τους πρόσωπο και την αγάπη τους για τα ξεχωριστά παιδιά!
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ”ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ”
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ Α.μεΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2021

Previous article

Καλό μήνα-Καλώς Ήρθες Άνοιξη!!!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.