ανακοινώσεις

Επίσκεψη στη Δομή από τον κ. Βαρδακαστάνη Ιωάννη, Πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.)

0
Την Παρασκευή 31 Μαίου 2024 μας επισκέφτηκε στο Κ.Δ.Η.Φ. Α.μεΑ. ”ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ”, επί της οδού Βαλτινού & Μεσολογγίου στο Αγρίνιο, ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.), κ. Βαρδακαστάνης Ιωάννης.
Τον υποδέχθηκε η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Σωφρονίου Θεοδώρα, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Διοικητική Διευθύντρια του Κ.Δ.Η.Φ. κ. Τσιούνη Μαρία, εκπαιδευτές, γονείς και φίλοι του Συλλόγου μας.
Αρχικά ο κ. Βαρδακαστάνης αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελείται στην ”ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ”, για το οποίο είναι ενημερωμένος από πολλές πηγές. Στη συνέχεια μίλησε για διάφορα θέματα που αφορούν το αναπηρικό κίνημα. Κάθε φορά δίνεται μεγάλος αγώνας για να επιλυθούν τα παραπάνω θέματα και ο ίδιος ως Πρόεδρος της Ε.Σ.Α.μεΑ. αλλά και ως μέλος της Ευρωπαικής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (Ε.Ο.Κ.Ε.) εργάζεται συστηματικά ως προς την επίλυση τους. Ωστόσο είναι ικανοποιημένος διότι έχουν γίνει αρκετά και σημαντικά βήματα προς όφελος των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη.
Αξίζει δε να σημειωθεί ότι παρών στην επίσκεψη αυτή ήταν και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων (Π.ΟΜ.Α.μεΑ.), κ. Χαροκόπος Αντώνης, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο που επιτελούν όλες οι δομές της Αιτωλ/νιας.
Ήταν μια σημαντική επίσκεψη για την ”ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ” μας και τους ευχαριστούμε πολύ.
Τέλος ευχηθήκαμε στον Πρόεδρο της Ε.Σ.Α.μεΑ. κ. Βαρδακαστάνη καλή επιτυχία για την υποψηφιότητα του στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Πολύχρονος Άνθιμε!!!

Previous article

Η Σ.Α.Ε.Κ. Αγρινίου επισκέφτηκε τη Δομή μας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.