ανακοινώσεις

Μια όμορφη επίσκεψη στην Ηλιαχτίδα μας!

0
Την Τρίτη 14/5/2024 μας επισκέφτηκαν οι εκπαιδευόμενοι του 4ου εξαμήνου της ειδικότητας ΄΄Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου΄΄, της ΣΑΕΚ Αγρινίου συνοδευόμενοι από τον εκπαιδευτή τους κ. Καραμάνη Βασίλειο, Διασώστη ΕΚΑΒ Αγρινίου και Αντιπρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Αγρινίου.
Οι εκπαιδευόμενοι ενημερώθηκαν από την κ. Τσιούνη Μαρία, Διοικητική Διευθύντρια του Κ.Δ.Η.Φ. Α.μεΑ. ΄΄ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ΄΄ για την λειτουργία και τα προγράμματα της Δομής και από την ψυχολόγο κ. Ανατζούτζουλα Χριστιάνα για τους ενδεδειγμένους τρόπους αντιμετώπισης και διαχείρισης εκτάκτων καταστάσεων, που πιθανώς αντιμετωπίσουν Α.μεΑ. Συνεχίζοντας η ψυχολόγος έδωσε κάποιες κατευθυντήριες αρχές και τόνισε τη σημασία της ψυχραιμίας, της ενημέρωσης του ίδιου του πάσχοντα για την κατάσταση αλλά και την σημασία της ασφάλειας που χρειάζεται να νιώθει έχοντας δίπλα του ένα οικείο του πρόσωπο.
Οι επισκέψεις αυτές στη Δομή μας αποτελούν μία σημαντική ευκαιρία για την κοινωνικοποίηση των παιδιών και την ευαισθητοποίηση τους σε πλήθος θεμάτων αλλά δίνουν επιπλέον και την δυνατότητα για την από κοινού υλοποίηση δράσεων ανταλλαγής απόψεων, εμπειριών, αλληλεπίδρασης.
Ευχαριστούμε θερμά την ΣΑΕΚ Αγρινίου!

Άλλη μια όμορφη επίσκεψη στο Κέντρο μας!

Previous article

Διπλή γιορτή για τον Χριστόφορο μας!!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.