ανακοινώσεις

΄΄ΕΣΠΑ κι έγινε΄΄

0
Στις 7-7-2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:30 μ.μ., στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος Δυτική Ελλάδα πραγματοποίησαν εκδήλωση με σκοπό την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του ΕΣΠΑ 2014-2020 στην Αιτωλ/νια.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε ενημερωτικές εισηγήσεις καθώς και την παρουσίαση των έργων του επιχειρησιακού προγράμματος Δυτική Ελλάδα 2014-2020.
Αρχικά το λόγο έλαβε ο κ. Φαρμάκης Νεκτάριος, Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, ο οποίος αναφέρθηκε λεπτομερώς στα έργα που πραγματοποιήθηκαν κατά την περίοδο 2014-2020 στον Ν. Αιτωλ/νιας, τονίζοντας ιδιαίτερα την σημαντικότητα των πόρων του ΕΣΠΑ.
Ακολούθησαν ομιλίες: από την κ. Φαναριώτου Ιωάννα, Προϊσταμένη Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος Δυτική Ελλάδα, καθώς και από άλλα στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος Δυτική Ελλάδα, από τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Παπαναστασίου, από τον Δήμαρχο Μεσολογγίου κ. Λύρο και από τον κ. Παναγιωτόπουλο, Διοικητικό Διευθυντή του Συλλόγου Α.μεΑ. «ΑΛΚΥΟΝΗ».
Στην 3η ενότητα της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το έργο της «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ», ως φορέας που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Η παρουσίαση περιλάμβανε ομιλία από την κ. Ζαμπάρα Ελένη, επί σειρά ετών φίλη και εθελόντρια και προσφάτως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ», καθώς και προβολή video με κάποιες από τις δράσεις του Φορέα μας, κατά την προγραμματική περίοδο 2014-2020. Επίσης την βράβευση της «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ» από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή για την «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» μας, διότι ενημερώθηκαν οι συμπολίτες μας για το σπουδαίο έργο μας, πάντα με την βοήθεια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και την στήριξη του Περιφερειάρχη κ. Φαρμάκη, τους οποίους και ευχαρίστησε η κ. Ζαμπάρα στο τέλος της ομιλίας της.
Η εκδήλωση έκλεισε με υπαίθρια συναυλία.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Previous article

Άρθρο του κ. Χαροκόπου Αντώνη,Προέδρου Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.