ανακοινώσεις

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ

0

 

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2020, σε ένα χώρο διακοσμημένο με μπαλόνια, σερπαντίνες και κομφετί , στο Κοσμικό Κέντρο «Σταυροδρόμι» ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο Αποκριάτικος Χορός της «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ». Η ζωντανή μουσική ξεκίνησε νωρίς, όπως νωρίς ξεκίνησε και η προσέλευση των καλεσμένων μας. 

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κύριος Γιαννόπουλος Ελευθέριος, ο οποίος, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε πολύ σύντομα σε καινούρια ευχάριστα γεγονότα που συνέβησαν τελευταία στο Σύλλογό μας και στην συνέχεια απηύθυνε ευχές για καλή διασκέδαση και Καλές Απόκριες.

Έπειτα κάλεσε τον κύριο Φαρμάκη Ιωάννη, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και την κυρία Παπαγεωργίου Μαρία, Αντιδήμαρχο Πολιτισμού να απευθύνουν και εκείνοι με την σειρά τους σύντομο χαιρετισμό  και ευχές.

Την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, εκπροσώπησε ο κύριος Χαροκόπος Αντώνιος, ενώ e-mail  έστειλε ο κύριος Σπήλιος Λιβανός, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Αιτ/νίας.

Τα παιδιά της «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ» χόρεψαν Αποκριάτικους χορούς με την Εκπαιδεύτρια χορού μέσω της Κ.Ε.Δ.Α. του Δήμου Αγρινίου κυρία Πούτα Γεωργία.

Κατά την διάρκεια του χορού πραγματοποιήθηκε Λαχειοφόρος Αγορά με ωραία δώρα, προσφορά των καταστημάτων της πόλης μας, αλλά και μεγάλων Εταιριών με την μεσολάβηση του καταστήματος «ΥΦΑΝΤΟ».

Σε όλους του καλεσμένους μοιράστηκαν αναμνηστικά χειροποίητα σαπούνια αγάπης και σοκολατάκια και το γλέντι κράτησε ζωντανά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την τηλεοπτική κάλυψη έκανε ο «ΑΧΕΛΩΟΣ TV».

Ευχαριστούμε θερμά όλους του παρευρισκόμενους, τον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο και ευχόμαστε «Καλές Απόκριες»!

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Previous article

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗ «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ»!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.