ανακοινώσεις

ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

0
Σας ενημερώνουμε για τη νέα πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που «φωτίζει» τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη, όπως επίσης την απόκτηση νέων δεξιοτήτων, την ψυχαγωγία, ακόμα και την ψυχοκοινωνική στήριξη.
 
Πρόκειται για το Portal menoumedytikiellada.gr, το οποίο ήδη βρίσκεται στο διαδικτυακό «αέρα» και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο και ωφέλιμο «σύντροφο» για κάθε πολίτη της Δυτικής Ελλάδας – και όχι μόνο – κατά το διάστημα αντιμετώπισης της πανδημίας και ισχύος των περιοριστικών μέτρων.
 
Μέσα από το πολυχρηστικό Portal, οι πολίτες μπορούν να λάβουν έγκυρη ενημέρωση σχετικά με όλες τις εξελίξεις για τον Covid-19, τα μέτρα προστασίας και τις χρήσιμες οδηγίες, ακόμα και για το νομοθετικό πλαίσιο. Παράλληλα, μπορούν να βρουν πολλές και καλές ιδέες για ψυχαγωγία και εκπαίδευση μικρών, μεγάλων και… μεγαλύτερων, συμβουλές για πνευματική και σωματική άσκηση, ακόμα και να μάθουν καλύτερα για τον τόπο μας, να ακούσουν ραδιόφωνο ή και να μάθουν… ξένες γλώσσες! Επίσης, παρέχονται υπηρεσίες τηλεϊατρικής καλύπτοντας 4 ιατρικές ειδικότητες: Παιδίατρους, Παθολόγους, Γενικούς Ιατρούς και Πνευμονολόγους, αλλά και εθελοντικής προσφοράς.
 
2611 100 405: ΓΡΑΜΜΗ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ
Παράλληλα, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παρέχει στους πολίτες μία ακόμα νέα υπηρεσία: Πρόκειται για την τηλεφωνική και ηλεκτρονική Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης. Με ένα τηλέφωνο στο νούμερο 2611 100 405 (αστική χρέωση) ή με ένα mail στη διεύθυνση grammivoitheias.pde@gmail.com, όποιος επιθυμεί μπορεί να συνομιλήσει ή να απευθύνει ερωτήματα σε ειδικούς ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς.
 
Η Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης λειτουργεί καθημερινά, επτά ημέρες την εβδομάδα, από τις 8:00 έως τις 20:00. Και ανοίγει ένα παράθυρο διαλόγου και στήριξης για όσους έχουν ανάγκη και επιθυμούν συμβουλές για να έρθουν πιο κοντά στη λύση του προβλήματός τους.

Η ΚΥΡΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

Previous article

ΝΕΑ ΟΔΟΣ- ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΔΙΕΛΕΥΣΕΩΝ ΑΜΕΑ.

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.