ανακοινώσειςεκδηλώσεις

Δελτίο Τύπου-Δράσεις του Κ.Δ.ΗΦ. Α.μεΑ. Ηλιαχτίδα- 3 Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

0

Οι ωφελούμενοι του Κ.Δ.Η.Φ. Α.μεΑ. Ηλιαχτίδα, δίνοντας ηχηρό παρόν στις

  • 3 Δεκέμβρη 2018 & ώρα 11:00 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα, φώναξαν δυνατά το σύνθημα του αναπηρικού κινήματος “Τίποτα για Εμάς Χωρίς Εμάς”, συνοδευόμενοι από τους γονείς τους, το εκπαιδευτικό προσωπικό, καθώς και μέλη του Δ.Σ..
    Κρατώντας πανό, και έπειτα από την ομιλία του κυρίου Βαρδακαστάνη Ιωάννη, Προέδρου της Ε.Σ.ΑμεΑ., κατευθύνθηκαν προς το Μέγαρο Μαξίμου.
  • Αργότερα, βρέθηκαν στο Ίδρυμα Ευγενίδου (Πλανητάριο), προκειμένου να παρακολουθήσουν μια εκπαιδευτική ταινία σχετική με τη δημιουργία του σύμπαντος.
  • Βέβαια, από τα μέσα Νοέμβρη σε κατάμεστο κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας, οι ωφελούμενοι της Ηλιαχτίδας παρουσίασαν την Ατζέντα- Ημερολόγιο 2019, έργο διακοσμημένο από εικόνες, ζωγραφιές και κολάζ, καθώς και κείμενα με έντονο συμβολικό χαρακτήρα ως προς τα ιδιαίτερα χαρίσματα του καθενός.
  • Στη συνέχεια, ο φορέας μας έλαβε μέρος ενεργά στο πρόγραμμα εκδηλώσεων 1 & 2 Δεκεμβρίου 2018 υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου στην Παλαιά Δημοτική Αγορά, μια κίνηση ευαισθητοποίησης προς όλους τους συμπολίτες μας.
  • Έπειτα στις 4 Δεκεμβρίου οι ωφελούμενοί μας επισκέφτηκαν το Χριστουγιεννιάτικο Bazaar του Κ.Δ.Α.Π.μεΑ. του Δήμου Αγρινίου “Γελαστή Πολιτεία”. Εκεί ζωγράφισαν με τα υπόλοιπα παιδιά και έλαβαν μέρος σε δραστηριότητες με σκοπό την κοινωνικοποίησή τους.
  • Οι δράσεις μας όμως δεν σταματούν εδώ. Αναμένουμε με μεγάλη χαρά το Χριστουγιεννιάτικο Bazaar την Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου & ώρα 6:00 μ.μ., στο χώρο του Κ.Δ.Η.Φ. Α.μεΑ. Ηλιαχτίδα επί της οδού Βαλτινού & Μεσολογγίου.

 

3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία-Δράσεις Κ.Δ.ΗΦ. Α.μεΑ. Ηλιαχτίδα

Previous article

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΙΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR ΤΗΣ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.