ανακοινώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- «ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ ΜΑΣ»

0

Στις 22 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός της «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ», ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα με μπαλόνια, φώτα, μουσική και πλήθος συμπολιτών μας, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους, δίνοντας ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση στα παιδιά μας, η κυρία Γκάτση Χαρά, Γραμματέας του Συλλόγου «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ», ανέλαβε τον συντονισμό της βραδιάς.

Η Αντιπρόεδρος, κυρία Σωφρονίου Θεοδώρα, αναφέρθηκε στις δράσεις των ωφελουμένων της «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ» και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για πολλοστή φορά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τη στήριξή της. Στη συνέχεια, κλήθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου, κύριος Γεώργιος Παπαναστασίου, να απευθύνει σύντομο χαιρετισμό, κάνοντας  ιδιαίτερη αναφορά στο σημαντικό έργο που επιτελεί η «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» στην πόλη του Αγρινίου, και όχι μόνο.

Τη μουσική βραδιά άνοιξε το χορευτικό της «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ», όπου τα παιδιά καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκομένους.  Έπειτα, ακολούθησε ζωντανό πρόγραμμα μουσικής, το οποίο μας ξεσήκωσε όλους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από τον Δήμαρχο Αγρινίου, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού,  κυρία Παπαγεωργίου Μαρία, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου, Επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών, κύριος Καραμητσόπουλος Γεώργιος, η υπεύθυνη της «Ακτίνας Εθελοντισμού, κυρία  Μακρή Ανθούλα, η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου, κυρία Καραγιώργου Αριστούλα, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ, κύριος Μπλέτσας Λίνος, και επί σειρά ετών χορηγός της «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ», η κυρία Τασολάμπρου Χρυσούλα, υπεύθυνη της χορωδίας «Αγία Σκέπη», η οποία τραγούδησε παραδοσιακά τραγούδια, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, ενώ φαξ έστειλε ο κύριος Λιβανός Σπήλιος, υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας.

Εκτός των παρευρισκομένων, απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας ΣΕΛΙΜΑΣ-ΚΟΣΜΑΣ-“Selkolift”, Ανελκυστήρες (επί σειρά ετών χορηγοί της «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ»), ΑΦΟΙ ΧΟΥΣΗ (υποστηρικτές του έργου της «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ»), ΛΙΑΜΕΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ- Πρατήριο Καυσίμων, ΘΕΜΕΛΗΣ- Ψητοπωλείο, ΦΕΛΩΝΗΣ ΗΛΙΑΣ- Ακουστικά Βαρηκοΐας (επί σειρά ετών χορηγός της «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ»), ΜΠΙΜΠΑΣ- Οικοδομικά Υλικά, ΑΡΤΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ- Νεοϊαπωνική,  ΣΑΡΑΓΚΑΝΙΔΑΣ- Θέρμανση- Ψύξη- Υδραυλικά, και φυσικά, τον ΑΧΕΛΩΟ TV για την τηλεοπτική κάλυψη της βραδιάς.

Ευχαριστούμε τους καταστηματάρχες και επαγγελματίες της πόλης μας για τα πλούσια δώρα που προσέφεραν με πολύ προθυμία για τη λαχειοφόρο αγορά, και ιδιαίτερα το κατάστημα «ΥΦΑΝΤΟ».

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ» ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας Καλές Απόκριες σε όλους!

Φωτογραφίες στην κατηγορία “Φωτογραφικό Υλικό”.

Αποκριάτικος Χορός Ηλιαχτίδας -22 Φεβρουαρίου 2019!

Previous article

Τσικνοπέμπτη στη Ηλιαχτίδα!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.