ανακοινώσειςεκδηλώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ « ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ»

0

 
Στις 6 Φεβρουαρίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 6:00 το απόγευμα, στο Ξενοδοχείο «ΙMPERIAL», μέσα σε ζεστή και άκρως οικογενειακή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα, εκτός των άλλων παρευρισκομένων, μας τίμησαν με την παρουσία τους: εκ μέρους του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Αιτωλίας κ΄ Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνού, ο πατήρ Λεωνίδας, ο οποίος ευλόγησε την πίτα μας.
Ο Βουλευτής Αιτωλ/νίας κος Κωνσταντόπουλος Δημήτριος.
Εκ μέρους του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Φαρμάκη Νεκτάριου, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αιτωλ/νίας κ. Βούλγαρη Αμαλία, Πρόεδρος Περιφερειακής επιτροπής Ισότητας Φύλων Δυτικής Ελλάδας.
Ο Δήμαρχος Αγρινίου κος Παπαναστασίου Γεώργιος, ο οποίος βράβευσε με τιμητική πλακέτα, τον κ. Τασιούλη Γεώργιο, μέλος- Α.μεΑ. της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ, για την πολυετή συμμετοχή του στους Πανελλήνιους αγώνες Στίβου ( Σφαίρα- Δίσκος), του Συλλόγου «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΒΟΛΟΥ». Η κ. Παπαγεωργίου Μαρία, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Αγρινίου, ο κ. Μαρνέζος Παναγιώτης- Αντιδήμαρχος Αγρινίου, ο κ. Ζώης Κων/νος – Αντιδήμαρχος Αγρινίου. Η κ. Σταρακά Χριστίνα, υποψήφια Βουλευτής Αιτωλ/νίας, η κ. Ντίνα Κατσαρή, υποψήφια Βουλευτής Αιτωλ/νίας, η κ. Μπόκα Γεωργία, Πολιτευτής.
Εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων: κ. Κολοβού Λαμπρινή- Πρόεδρος της ΕΛ.Ε.Π.Α.Π. Αγρινίου , κ. Κοντοδήμα Μάργια- Κοινωνική Λειτουργός – Κ.Δ.Α.Π.μεΑ. Αγρινίου, κ. Τασολάμπρου Χρυσούλα- Πρόεδρος της Χορωδίας «ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ», κ. Πατσιαλού Ευτυχία-Συγγραφέας και Παιδαγωγός.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, διαβάστηκε η ευχαριστήρια επιστολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, προς τα Στελέχη και τους Ωφελούμενους του Κ.Δ.Η.Φ. Α.μεΑ. « ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ», για την συνεργασία και την πολύτιμη βοήθεια, που τους παρείχαμε για τη δημιουργία video, με θέμα τα Συγχρηματοδοτούμενα έργα, των Επιχειρησιακών προγραμμάτων στην Δυτική Ελλάδα. Το συγκεκριμένο video, προβάλλαμε στην εκδήλωση.
 
Οι πίτες μας ήταν προσφορά του Ζαχαροπλαστείου «ΕΣΠΕΡΙΑ», ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Χαριλάου Τρικούπη 78.
 
ΔΩΡΑ: ΟΠΤΙΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝH, GRANDE TOURS.
 
Χορηγός επικοινωνίας: ΑΧΕΛΩΟΣ Τ.V , Έντυπος και Ηλεκτρονικός τύπος.
 
Ευχαριστούμε θερμά, όλους τους παρευρισκόμενους!
 
ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ.

Previous article

Επίσκεψη σε Έκθεση Ζωγραφικής και Γλυπτικής.

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.