ανακοινώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:«2Η Συνάντηση του Δικτύου Υπευθύνων Πληροφόρησης και Επικοινωνίας για τα έργα ΕΣΠΑ»

0

Τη Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019 & ώρα 11:00 π.μ., στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας κλήθηκαν οι Υπεύθυνοι Πληροφόρησης και Επικοινωνίας των φορέων που εκτελούν έργα, τα οποία χρηματοδοτούνται από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014- 2020».

Σκοπός της συνάντησης ήταν η παρουσίαση των κατευθύνσεων για την πληροφόρηση και επικοινωνία, για τις ανάγκες των Ευρωπαϊκών Διαρθρωτικών Ταμείων και ο βαθμός ενεργοποίησης των τελικών δικαιούχων του ΠΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».

Την «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» εκπροσώπησε η κυρία Τσιούνη Μαρία, Διοικητική Διευθύντρια ως Υπεύθυνη Πληροφόρησης & Επικοινωνίας για το Πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τόσο ο Φορέας μας, «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ», όσο και η κυρία Τσιούνη δέχτηκαν καλές κριτικές από την Υπεύθυνη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης για την άριστη συνεργασία με την Π.Δ.Ε.. Μάλιστα, η Προϊσταμένη της Μονάδας Δημοσιότητας και Επικοινωνίας της Εθνικής Αρχής Συντονισμού ΕΣΠΑ του Υπουργείου Οικονομίας Εύη Παναγιωτακοπούλου παρευρέθηκε στη συνάντηση και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο «Ημερολόγιο – Ατζέντα 2019» της «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ», το οποίο μέσω της Περιφέρειας μοιράστηκε στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου της Ακρόπολης.

Οι παραπάνω αναφορές μας κάνουν ιδιαίτερα υπερήφανους και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε να δημιουργούμε προς όφελος όλων μας.

 

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Προσκύνημα του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Διονυσίου στο Αγρίνιο

Previous article

Στιγμές ευτυχίας στην Ηλιαχτίδα!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.