ανακοινώσειςεκδηλώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ_9 ΜΑΙΟΥ 2019

0

 

    9 Μαΐου, Η Ημέρα της Ευρώπης

Στις 11 Ιουνίου 2019 και ώρα 11:00΄π.μ., το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ Κ΄ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Α.μεΑ. << ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ>>, θέλοντας να τιμήσει  την  9 ΜΑΪΟΥ- ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, πραγματοποίησε με πολύ μεγάλη επιτυχία εκδήλωση, στον Πεζόδρομο, επί της Χα-ριλάου Τρικούπη στο Αγρίνιο.

Οι Ωφελούμενοι του Κ.Δ.Η.Φ.  με ιδιαίτερη χαρά και προθυμία μοίρασαν στους περαστικούς έντυπο υλικό, καθώς και χειροποίητα αναμνηστικά σαπούνια με την απεικόνιση της Ευρωπαϊκής σημαίας. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η λειτουργία του Κέντρου Διημέρευσης κ Ημερήσιας Φροντίδας Α.μεΑ. <<ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ>>, συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Προγράμματος <<Δυτική Ελλάδα 2014 – 2020>>.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός των Ωφελουμένων, των Γονιών τους, των Φίλων που στηρίζουν το έργο της Ηλιαχτίδας, του Επιστημονικού – Βοηθητικού Προσωπικού και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Κος Καλαντζής Κωνσταντίνος, Αντιδήμαρχος Αγρινίου στο σύνολο των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, ο Κος Φωτάκης Βασίλειος, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου,  η Κα Μακρή Ανθούλα – Υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου, καθώς και η Κα Αβράμπου Δήμητρα, Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρίνιου.

Την τηλεοπτική κάλυψη  ανέλαβε το τοπικό κανάλι ΑΧΕΛΩΟΣ Τ.V., ενώ παρόν ήταν και το ΑGRINIOTIMES, ηλεκτρονικός τύπος, όπου κάλυψε την εκδήλωση με φωτογραφικό υλικό κ΄video.

Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την συνεχή στήριξη που μας προσφέρει, την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα την Κα Σταθοπούλου  Άλκιστις, Προϊσταμένη της Υπηρεσίας, την Κα Πουλιάση Ελένη καθώς και την Κα Αδαμοπούλου Σταυρούλα για την πολύτιμη συμβουλή τους.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους όσους πλαισίωσαν με την παρουσία τους και αυτή την εκδήλωση των Ωφελουμένων μας !

 

                                          ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ

                                                             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                         ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

                                                                  

     Φωτογραφίες στην κατηγορία “Φωτογραφικό Υλικό”.

ΔΡΑΣΗ_ΗΜΕΡΑ ΕΥΡΩΠΗΣ_2019

Previous article

Γεύμα στους Διόσκουρους!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.