ανακοινώσεις

Επίσκεψη από την κ. Δόμνα Κυρζοπούλου-Λιβανού στην ΄΄ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ΄΄ μας.

0
Την Παρασκευή 20-01-2023 μας επισκέφτηκε στο Κ.Δ.Η.Φ. Α.μεΑ ΄΄ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ΄΄ η κα. Δόμνα Κυρζοπούλου – Λιβανού, σύζυγος του βουλευτή Αιτωλ/νιας, κ. Σπήλιου Λιβανού.
Είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε μαζί της και να την ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά και θεραπευτικά προγράμματα των ωφελουμένων μας.
Η κα. Δόμνα Κυρζοπούλου – Λιβανού εντυπωσιάστηκε από την λειτουργία του Κ.Δ.Η.Φ. και μας υποσχέθηκε πως θα μας επισκεφθεί ξανά. Χαρακτηριστικά ήταν και τα όσα ανέφερε στο βιβλίο επισκεπτών: «Υπάρχουν κάποιες στιγμές που σου δίνουν δύναμη και ελπίδα. Σας ευχαριστώ από καρδιάς που μου χαρίσατε μία από αυτές! Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας, γι’ αυτά τα χαρούμενα πρόσωπα και τις ΄΄φροντισμένες ψυχές΄΄. Συγχαρητήρια που κρατάτε την ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ φωτεινή, να φέγγει και να ζεσταίνει τις ψυχές των παιδιών. Με απέραντη εκτίμηση. Δόμνα Κυρζοπούλου – Λιβανού».
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, το επιστημονικό-βοηθητικό προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κ.Δ.Η.Φ. Α.μεΑ. ΄΄ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ΄΄, την ευχαριστούμε θερμά!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ/ΤΡΙΑΣ.

Previous article

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ.

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.