Uncategorizedανακοινώσειςεκδηλώσεις

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ- ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

0

Τη Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 & ώρα 5:30 μ.μ., στην Pizza Roma σε άκρως οικογενειακό και ζεστό περιβάλλον συναντήθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εκπαιδευτές, γονείς, παιδιά και πλήθος φίλων με σκοπό τη διεξαγωγή της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης και στη συνέχεια την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ηλιαχτίδας, κύριος Γιαννόπουλος Ελευθέριος, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχές για το 2019 και έπειτα ανέλαβε τον λόγο η Ταμίας του Συλλόγου, κυρία Παπούλια Θεοδώρα, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα οικονομικά στοιχεία απολογισμού του Έτους 2018 (έσοδα-έξοδα), καθώς και σε στοιχεία προϋπολογισμού για το Έτος 2019.

Η Γραμματέας του Δ.Σ., κυρία Γκάτση Χαρά, αναφέρθηκε στη λειτουργία του Κέντρου Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας και τη σπουδαιότητα που έχει για την καθημερινότητα των παιδιών μέσω των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του.

Οι βασιλόπιτες ήταν προσφορά των ζαχαροπλαστείων ΕΣΠΕΡΙΑ, Χαριλάου Τρικούπη 89 & ΛΕΩΝΙΔΑΣ, Σαλάκου 1. Τους ευχαριστούμε θερμά, καθώς και όλους τους παρευρισκομένους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το φλουρί το κέρδισε ο ωφελούμενος του Κ.Δ.Η.Φ., Γ.Π.

Ευχόμαστε σε όλους μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας Υγεία, Προσωπική & Οικογενειακή Ευτυχία!

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

 

Φωτογραφίες διαθέσιμες στην κατηγορία “ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ”.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Previous article

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ- ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.