ανακοινώσειςδραστηριοτητες

Ημέρα Προσφοράς & Αλληλεγγύης- Μία δράση ανθρωπιάς και συμπαράστασης για τον διπλανό μας που έχει ανάγκη!

0

Την περασμένη Παρασκευή,  15 Μαρτίου 2019 & ώρα 11:30 π.μ., οι ωφελούμενοι του Κ.Δ.Η.Φ. Α.μεΑ. Ηλιαχτίδα, συνοδευόμενοι από το επιστημονικό προσωπικό και την Ειδική Γραμματέα του Δ.Σ., κυρία Μαρία Καλαβρουζιώτου, επισκέφτηκαν τις σχολικές μονάδες Γυμνασίου και Λυκείου Ματαράγκας.

Αφορμή στάθηκε η Κοινωνική Δράση “Προσφορά & Αλληλεγγύη- Μία δράση ανθρωπιάς και συμπαράστασης για τον διπλανό μας που έχει ανάγκη”. Η συγκεκριμένη δράση εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2012 με πρωτοβουλία των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του  Γυμνασίου και Λυκείου Ματαράγκας, με απώτερο σκοπό την οργάνωση ενός μόνιμου δικτύου εθελοντικής προσφοράς και συλλογής ποσοτήτων ελαιολάδου φετινής σοδειάς από τα ελαιοτριβεία της Μακρυνείας με αποδέκτες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Έτσι, στα πλαίσια της δράσης αυτής, ο φορέας μας παρέλαβε ποσότητα ελαιολάδου, ελιών και άλλων προϊόντων, απαραίτητων για το καθημερινό γεύμα των παιδιών μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο για τους Υπευθύνους και τους μαθητές όσο και για τα παιδιά της Ηλιαχτίδας έχει γίνει θεσμός η παραπάνω δράση. Αυτό φάνηκε από τα χορευτικά που ετοιμάστηκαν,συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών μας.

Οι μαθητές έδειξαν θερμή αποδοχή και αγάπη, την οποία και εισπράξαμε.

Ευχόμαστε σε όλους καλή συνέχεια!

 

 

Στιγμές ευτυχίας στην Ηλιαχτίδα!

Previous article

19ο ΕΚΛΟΓΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΣΓΚΑμεΑ “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.