ανακοινώσεις

Μια ξεχωριστή επίσκεψη στο Κ.Δ.Η.Φ. Α.μεΑ. ”ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ”

0
Στις 18 Οκτωβρίου 2024, ημέρα Παρασκευή, είχαμε την χαρά να υποδεχθούμε στη Δομή μας την κ. Ντάτσικα Γεωργία, Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας, καθώς και την κ. Παππά Μαρία, Προισταμένη του τμήματος Κοινωνικών Υπηρεσιών-Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης.
Η κ.Ντάτσικα επισκέφτηκε για πρώτη φορά τη Δομή μας και αρχικά ενημερώθηκε για το ξεκίνημα της ΄΄ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ΄΄ μας, για τα μετέπειτα στάδια, την ίδρυση και λειτουργία του Κ.Δ.Η.Φ. και τα προγράμματα μας. Συνομίλησε αρκετή ώρα με τους ωφελούμενους μας, οι οποίοι με χαρά τους χάρισαν ζωγραφιές και κάρτες και τους τραγούδησαν το αγαπημένο τους τραγούδι.
Οι δύο κυρίες ενθουσιάστηκαν από την λειτουργία και αποχώρησαν ικανοποιημένες από τη Δομή, δίνοντας μας υπόσχεση πως θα μας επισκεφτούν πάλι.
Επίσης η κ. Ντάτσικα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αγάπη και στήριξη του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Φαρμάκη Νεκτάριου στις Δομές Κοινωνικής Φροντίδας και εμείς με τη σειρά μας ευχαριστήσαμε την Περιφέρεια για τη συνεργασία και τη στήριξη.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ: «Κέντρα Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας ατόμων με Αναπηρία (Κ.Δ.Η.Φ.)»

Previous article

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.