ανακοινώσεις

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ!!!

0
Την Πέμπτη 26 Μαΐου η ”ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ” πραγματοποίησε εκδρομή στο νησί της Αίγινας!
Πρώτη μας στάση στο πανέμορφο νησί του Σαρωνικού Κόλπου ήταν το Μουσείο Καπράλου. Ο Χρήστος Καπράλος, με καταγωγή από το Παναιτώλιο Αγρινίου, αποτελεί έναν σπουδαίο γλύπτη, ζωγράφο και χαράκτη του 20ου αιώνα. Ο χώρος του Μουσείου φιλοξενεί στο εσωτερικό αλλά και στον υπαίθριο χώρο σημαντικό αριθμό έργων του καλλιτέχνη (πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά, κεραμικά, χαρακτικά), τα οποία αφορούν όλες τις περιόδους του.
Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο χώρος αυτός αποτελούσε το σπίτι του Χρήστου Καπράλου στο νησί από το 1963 έως το 1993.
Στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε στο Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου. Με ευλάβεια και σεβασμό προσκυνήσαμε στην χάρη Του και αισθανθήκαμε δέος, βρισκόμενοι σε ένα από τα σημαντικότερα Ορθόδοξα Προσκυνήματα.
Επόμενη στάση μας η πρωτεύουσα του νησιού. Απολαύσαμε το φαγητό και τον καφέ μας και με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό, κάναμε την βόλτα μας στα όμορφα εμπορικά δρομάκια και δοκιμάσαμε νοστιμιές με κύριο συστατικό…τι άλλο από το φυστίκι Αιγίνης!
Πήραμε τον δρόμο της επιστροφής γεμάτοι αξέχαστες εικόνες και όμορφα συναισθήματα!!!
Να ευχαριστήσουμε για άλλη μία φορά τον Σύνδεσμο Θύρα 6- Warriors, για την δωρεά του χρηματικού ποσού με το οποίο πραγματοποιήθηκε αυτή η όμορφη εκδρομή των παιδιών της ”ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ”!!!

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΑΣ ΜΑΣ!

Previous article

Συμμετοχή στο πρόγραμμα ”Διατροφή και Υγεία”.

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.