ανακοινώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ

0

«Κέντρα Διημέρευσης – Ημερήσιας φροντίδας ατόμων με αναπηρία (ΚΔΗΦ)»

Το κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με νοητική υστέρηση «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ», έχει πάρει έγκριση και θα υλοποιήσει πρόγραμμα στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα» και Τίτλο «Κέντρα Διημέρευσης – Ημερήσια Φροντίδας ατόμων με αναπηρία ΚΔΗΦ».

Η «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» μέσω του προγράμματος θα καλύπτει με τις παρεχόμενες υπηρεσίες του την διημέρευση 10 ατόμων με νοητική υστέρηση.

Οι υπηρεσίες διημέρευσης θα παρέχονται από Δευτέρα έως Παρασκευή με ωράριο από 07:30 έως 15:30 στο ΚΔ-ΗΦ της «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ», Βαλτινού 2 και Μεσολογγίου, Αγρίνιο.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή έως …07/10/2016… καταθέτοντας αίτηση στην «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» καθημερινά τις ώρες από 08:00 έως 14:00. Την αίτηση καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μπορείτε να παραλάβετε από την κοινωνική υπηρεσία του κέντρου.

Η επιλογή των άμεσα ωφελούμενων θα γίνει σύμφωνα με τα κριτήρια και τις διαδικασίες που ορίζονται στην πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα» … κωδικός πρόσκλησης……. Α.Π. 2540/23.06.2016 της ΕΥΔΕΠ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η πράξη αυτή υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Επίσκεψη στην έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής

Previous article

Πλήθος πολιτών ενημερώθηκαν στις δράσεις Περιφέρειας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.