αθλητισμόςανακοινώσεις

Συμμετοχή της “ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ” στους Αγώνες της 1ης Ευρωπαϊκής Αθλητικής Διοργάνωσης για την Ψυχική Υγεία

0

Στις 21,22 & 23 Σεπτεμβρίου 2018 κάποια από τα μέλη – Α.μεΑ. της “Ηλιαχτίδας” με τους συνοδούς τους βρέθηκαν στις  αθλητικές εγκαταστάσεις του Άλσους Βεΐκου του Δήμου Γαλατσίου, προκειμένου να λάβουν μέρος σε μια σειρά αθλητικών δραστηριοτήτων όπως basket (ελεύθερες βολές), τρέξιμο, yoga, σφαιροβολία και άλλα αγωνίσματα του στίβου, την οποία διοργάνωσε ο φορέας Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. “ΕΔΡΑ”. Σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες υπήρχαν αθλητές από την Αθήνα, την Ελληνική Περιφέρεια, καθώς και από χώρες της Ευρώπης.

Κατά την Τελετή Έναρξης οι ωφελούμενοί μας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την κυρία Θεοφίλου Παρασκευή, Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, τον κύριο Οικονόμου Αλέξανδρο, Επιστημονικά Υπεύθυνο του φορέα Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. “ΕΔΡΑ”, καθώς και την κυρία Κερασόγλου Μαρία, Πρόεδρο του φορέα Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. “ΕΔΡΑ”, οι οποίοι ευχαρίστησαν εγκάρδια τα παιδιά και τους συνοδούς τους για τη συμμετοχή τους, ενώ μας έδωσαν ραντεβού για το επόμενο “Events Project”, το οποίο έχει στόχο την πρόληψη της σωματικής και ψυχικής υγείας μέσω της σωματικής άσκησης.

Παράλληλα, όλοι μαζί, σαν μια μικρή κοινωνία, φιλοξενηθήκαμε σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο με άψογη φιλοξενία και κυρίως αμέριστη αγάπη από όλο το προσωπικό.

Τέλος, το Δ.Σ. της “Ηλιαχτίδας” θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους διοργανωτές του φορέα Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. “ΕΔΡΑ” για την μοναδική εμπειρία που χάρισε στα παιδιά της “Ηλιαχτίδας”.

 

 

 

 

 

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ- ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Previous article

Πράξη ΕΣΠΑ 2014-2020

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.