ανακοινώσειςεκδηλώσεις

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ”ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ” ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Σ.Α.μεΑ.

0
Στις 20 Ιουλίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 17:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε Ενημερωτική Συνάντηση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.), με θέμα
«Εκστρατεία Ενημέρωσης ατόμων με Αναπηρία, χρόνιες παθήσεις, και των οικογενειών τους, για τα δικαιώματά τους».
Παρόντες στη συνάντηση που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο «Imperial», στο Αγρίνιο, ήταν: εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνού, ο κ. Ι. Βαρδακαστάνης- Πρόεδρος Ε.Σ.Α.μεΑ., ο κ. Α. Χαροκόπος- Αντιπρόεδρος Ε.Σ.Α.μεΑ. και Πρόεδρος Π.Ο.Μ.Α.μεΑ. Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων, επιστημονικά στελέχη της Ε.Σ.Α.μεΑ., αντιδήμαρχοι του Δήμου Αγρινίου, ο κ. Σ. Μπλέτσας- Πρόεδρος Τεχνικού Επιμελητηρίου Περιφερειακού Τμήματος Π.Ε. Αιτωλ/νιας και εκπρόσωποι φορέων.
Τον φορέα μας εκπροσώπησε η Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Σωφρονίου Θεοδώρα, η Γραμματέας του Δ.Σ. κ. Ζαμπάρα Ελένη, ο κ. Τασιούλης Γεώργιος-εκλεγμένο μέλος της Π.Ο.Μ.Α.μεΑ. καθώς και η Διοικητική Διευθύντρια του του Κ.Δ.Η.Φ. κ. Τσιούνη Μαρία.
Η κ. Ζαμπάρα στον χαιρετισμό της αναφέρθηκε εν συντομία στο Σύλλογο ”ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ” και στη λειτουργία του Κ.Δ.Η.Φ. Α.μεΑ. ”ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ”, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη χρησιμότητα όλων των φορέων που προσφέρουν υπηρεσίες στα άτομα με αναπηρίες και στις οικογένειες τους.
Ήταν μία ωφέλιμη συνάντηση για όλους όσους την παρακολουθήσαμε.
Ευχαριστούμε θερμά την Ε.Σ.Α.μεΑ.

Μια υπέροχη επίσκεψη στην ΄΄ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ΄΄!

Previous article

ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.