ανακοινώσειςδραστηριοτητεςεκδηλώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ¨ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ¨ ΜΑΣ

0

Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 & ώρα 17:30 σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης μας το ΚΔΗΦ Α.μεΑ ¨ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ¨ πραγματοποίησε εκδήλωση με θέμα «ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 2020».

Οι ωφελούμενοι του Κ.Δ.Η.Φ. Α.μεΑ. «Ηλιαχτίδα» έφτιαξαν μια υπέροχη Ατζέντα – Ημερολόγιο γεμάτη από ζωγραφιές, εικόνες και κολάζ. Την παρουσίαση έκανε η Εκπαιδευτικός – Λογοτέχνης, κα Βησσαρία Ζορμπά – Ραμμοπούλου, όπου με έντονο συναισθηματισμό αναφέρθηκε σε ένα από τα πιο διάσημα έργα του Ολλανδού ζωγράφου Βίνσεντ βαν Γκογκ «η έναστρη νύχτα». Το συγκεκριμένο κολάζ περιλαμβάνεται στην Ατζέντα και το βράδυ εκείνο παρουσιάστηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι κατενθουσιάστηκαν και απηύθυναν συγχαρητήρια στα παιδιά της ¨Ηλιαχτίδας¨. Στη συνέχεια η Κα Βησσαρία Ζορμπά – Ραμμοπούλου αφηγήθηκε ένα παραμύθι για τη διαφορετικότητα με τίτλο «Ο Μανωλιός είναι αλλιώς – το χνουδωτό χελωνάκι» και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις μητέρες που μεγαλώνουν παιδιά με ιδιαιτερότητες.

H παρουσίαση έκλεισε με υπέροχα τραγούδια και μουσική από τη μουσικό κα Ευγενία Γρέτζελου, η οποία μας ταξίδεψε μοναδικά, μεταδίδοντάς μας τη συγκίνηση και την αγάπη σε αυτό που κάνει, στις πιο γνωστές και αγαπημένες ελληνικές μελωδίες, κάνοντας ένα ταξίδι στο χρόνο.

Τον συντονισμό ανέλαβε η κα Μαρία Καλαβρουζιώτου, Ειδική Γραμματέας του Δ.Σ., ενώ ο πρόεδρος, κος Γιαννόπουλος Ελευθέριος, απήυθυνε σύντομο χαιρετισμό και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τη στήριξή της όλα τα χρόνια λειτουργίας του ΚΔΗΦ Α.μεΑ «Ηλιαχτίδα», αλλά και για τη μεγάλη χορηγία της προκειμένου να εκδοθεί η Ατζέντα – Ημερολόγιο των ωφελούμενων της ¨Ηλιαχτίδας¨.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους:

Κα Χρυσικοπούλου Μαίρη: Πρόεδρος του Παναιτωλοακαρνανικού Συλλόγου, Πρόεδρος του Λαογραφικού Μουσείου, άλλων Συλλόγων και γνωστή για τη δράση της στην πόλη του Αγρινίου.
Κα Κολοβού Λαμπρινή, Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου
Εκπρόσωποι του ΚΔΑΠμεΑ «Γελαστή Πολιτεία» του Δήμου Αγρινίου.
Κα Γουρνάρη Έλλη, Εκπρόσωπος του ΚΑΠΗ Αγίου Κων/νου του Δήμου Αγρινίου.
Τέλος, πλήθος συμπολιτών μας και φίλους του Συλλόγου, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την πολυετή και συνεχή στήριξη τους.

Χορηγοί:

  • Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
  • Γραφικές Τέχνες «Τσάντζαλος» (για τη δωρεάν προσφορά 50 Ατζεντών)

 

Χορηγοί Επικοινωνίας:

  • ΑΧΕΛΩΟΣ TV
  • Ηλεκτρονικός & Έντυπος Τύπος Αγρινίου

 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ BAZAAR ΤΟΥ ΚΔΑΠμεΑ «Η ΓΕΛΑΣΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»

Previous article

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR ΤΗΣ ¨ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ¨

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.