ανακοινώσεις

Πάρτυ καλοκαιριού 2020!

0

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 οι ωφελούμενοι του Κ.Δ.Η.Φ. Α.μεΑ. ”ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ” πρότειναν να μην πραγματοποιηθεί εξωτερικό πρόγραμμα όπως συνήθως συμβαίνει κάθε Παρασκευή στα πλαίσια της κοινωνικοποίησης και ψυχαγωγίας τους, αλλά να παραμείνουν στο Κέντρο και να διοργανωθεί ένα πάρτυ!!!

Την προηγούμενη μέρα ολοκλήρωσαν με την καθοδήγηση των εκπαιδευτριών τους την πολύ όμορφη και πρωτότυπη καλοκαιρινή κατασκευή που διακοσμεί τον χώρο της δημιουργικής απασχόλησης και η διάθεση τους ήταν ιδιαίτερα θετική!!!

Η επιθυμία τους εισακούστηκε και έτσι από νωρίς την Παρασκευή υπήρχαν πεντανόστιμα φαγητά στους πάγκους και η μουσική στη διαπασών!!!

Τα παιδιά το διασκέδασαν και χόρεψαν με την ψυχή τους!!!


Στη συνέχεια και παίρνοντας τον δρόμο της επιστροφής όλοι τους κρατούσαν μικρές γυάλες με χρυσόψαρα για να τα φροντίζουν και να θυμούνται τις όμορφες στιγμές στην ”ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ”, και κυρίως τα παιδιά που αποχώρησαν λόγω καλοκαιριού.

Αξίζει να σημειωθεί πως αφορμή για το δώρο αυτό στάθηκε το χρυσόψαρο που βρίσκεται στην ”ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ” και που καθημερινά το φροντίζουν εναλλάξ τα παιδιά, μαθαίνοντας έτσι να αγαπούν και να φροντίζουν τα ζώα.

Ευχόμαστε στα παιδιά ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και ραντεβού τον Σεπτέμβριο!!!

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ & ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΝΟΤΙΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ.

Previous article

ΟΑΕΔ: Έναρξη προγράμματος για την απασχόληση 1200 Ανέργων από Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες.

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.