εκδηλώσεις

Aγιασμός του κέντρου μας

0
FHD0214.jpgallagi

FHD0214.jpgallagi

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, ο αγια

FHD0210.jpg allagi

σμός του κέντρου μας. Παρευρέθησαν όλα τα παιδιά του κέντρου, οι γονείς των παιδιών και φίλοι της Ηλιαχτίδας. Ο Πρόεδρος της Ηλιαχτίδας κος Βασίλης Μπενέκος στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε τα εξής: « Αιδεσιμότατε, κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι, αγαπητά μας παιδιά, ο αγιασμός αποτελεί άλλη μια δράση του κέντρου

διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας ΑΜΕΑ. Σηματοδοτεί την έναρξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Εμείς ωστόσο ξεκινήσαμε την λειτουργία του κέντρου από τις α

ρχές Σεπτεμβρίου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους σταθερούς συμπαραστάτες, βοηθούς και φίλους της Ηλιαχτίδας που με την εδώ παρουσία τους σήμερα μας εμψυχώνουν, μας δίνουν δύναμη και μας γεμίζουν με αισιοδοξία για την επιτυχή πορεία μας τη νέα σχολική χρονιά που μόλις αρχίζουμε.

Η διάπλαση των παιδιών, η αγωγή και η παιδεία με την ευρύτερη έννοια δεν είναι έργο εύκολο, αλλά γεμάτο μόχθο, προσπάθεια , ένταση, προσοχή και καταβολή δυνάμεων. Απαιτεί τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης και ανεξάντλητης αγάπης στο παιδί. Γι αυτό χρειαζόμαστε την συνδρομή σας. Συμπαρασταθείτε με όλες τις δυνάμεις σας στην προσπάθεια της Ηλιαχτίδας για να συντελέσουμε από κοινού αποφασιστικά στην ψυχοσωματική εξέλιξη, την σωματική υγεία και την ψυχική ισορροπία των παιδιών.

Μ΄αυτές τις σκέψεις σας καλωσορίζω στη σημερινή τελετή και σας καλώ για μια ακόμη φορά κοντά μας πολύτιμους συνεργάτες και βοηθούς».

εκδηλώσεις

Previous article

Aγιασμός του κέντρου μας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.