ανακοινώσεις

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας:

0
ANAPYRHKA

 Ορθοπεδικά είδη σε πρόσφυγα με παραπληγία

ANAPYRHKA

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων διέθεσαν σε πρόσφυγα με παραπληγία, αμαξίδιο και ποδήλατο παθητικής γυμναστικής.

Ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη αποκατάστασης και βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης Σύρων προσφύγων με παραπληγία, που διαμένουν σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Ρίου, η Περιφέρεια βρίσκεται στο πλευρό τους, στις δύσκολες στιγμές που διαβιούν τα τελευταία χρόνια.

Τα ορθοπεδικά είδη είχαν ζητηθεί μετά από επίσκεψη στο χώρο του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα με τον βοηθό Περιφερειάρχη και Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο σε θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αντώνη Χαροκόπο, στο τέλος Δεκεμβρίου 2016.

Χθες, Κυριακή 15 Ιανουαρίου, ο κ. Χαροκόπος, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια και την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων, συναντήθηκε με τον Σύρο πρόσφυγα και διέθεσε τα ορθοπεδικά είδη με την πεποίθηση ότι με αυτό τον τρόπο θα βελτιωθεί αισθητά η αυτονομία τους.  

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Previous article

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.